Onderhoud en renovatie

Naast het aanbouwen en verbouwen worden ook veel opdrachten uitgevoerd in de renovatie en onderhoudstak. Dit specifieke werk wordt uiteraard uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Renovatie van authentieke kozijnen uit een statig pand tot en met het geheel renoveren van een monumentaal pand; bij Bouwbedrijf Huisman bent u aan het juiste adres.

Ook worden er veel opdrachten uitgevoerd met betrekking tot onderhoudswerkzaamheden zoals het vernieuwen van uw goot tot en met het compleet verbouwen van uw oude keuken en of badkamer.

In ons portfolio kunt u enkele van onze projecten bekijken.

Onze werkwijze

Of het nu gaat om een nieuw kozijn of complete nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, beginnen we steevast met het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden.

Op basis van onze ervaring kunnen we al snel een impressie geven van de mogelijkheden, zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw belangstelling gewekt, dan zorgen wij, afhankelijk van uw situatie, voor duidelijkheid door gebruik te maken van een gespecificeerde offerte, schriftelijk contract en indien nodig te wijzen op bouwkundige en/of juridische aspecten.

Geeft u groen licht, dan merkt u gelijk het gemak van een full-service bedrijf. Aan de basis van onze werkwijze staat een klein team van gemotiveerde en geschoolde vaklieden met liefde voor het vak! Door ons gekwalificeerde personeel hebben wij vrijwel alle disciplines in huis, van tekening maken tot tegelzetten, zodat uw plannen vlot en flexibel gerealiseerd kunnen worden. Voor de disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals schilder- en installatiewerk, werken wij samen met erkende onderaannemers die ook garant staan voor een kwaliteitsproduct.