Aan- en verbouw

Bouwbedrijf Huisman is tevens gespecialiseerd in het verbouwen in de meest brede zin van het woord. U kunt ons inschakelen voor het aanbouwen van een garage, kap op de garage, serre, dakkapel tot en met het vernieuwen van uw badkamer.

Mocht u zelf bepaalde werkzaamheden willen uitvoeren, ook geen probleem. Voor diverse tevreden klanten hebben wij hun aanbouw en/of verbouw opdracht in casco vorm opgeleverd. Desgewenst kunnen wij, op uw specifieke verzoek, bepaalde onderdelen uit de begroting als zelfwerkzaamheid toevoegen. U stelt zelf uw pakket samen. Heeft u plannen? Bel gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

In ons portfolio kunt u enkele van onze projecten bekijken.

Onze werkwijze

Of het nu gaat om een nieuw kozijn of complete nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, beginnen we steevast met het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden.

Op basis van onze ervaring kunnen we al snel een impressie geven van de mogelijkheden, zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw belangstelling gewekt, dan zorgen wij, afhankelijk van uw situatie, voor duidelijkheid door gebruik te maken van een gespecificeerde offerte, schriftelijk contract en indien nodig te wijzen op bouwkundige en/of juridische aspecten.

Geeft u groen licht, dan merkt u gelijk het gemak van een full-service bedrijf. Aan de basis van onze werkwijze staat een klein team van gemotiveerde en geschoolde vaklieden met liefde voor het vak! Door ons gekwalificeerde personeel hebben wij vrijwel alle disciplines in huis, van tekening maken tot tegelzetten, zodat uw plannen vlot en flexibel gerealiseerd kunnen worden. Voor de disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals schilder- en installatiewerk, werken wij samen met erkende onderaannemers die ook garant staan voor een kwaliteitsproduct.