Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om zowel jou als onze klant te beschermen en om een duidelijk kader te bieden voor onze samenwerking. We volgen de COVO 2010 en AVA 2013, die specifiek zijn ontworpen voor de bouwsector. Deze voorwaarden regelen verschillende aspecten, zoals betalingstermijnen, aansprakelijkheid en geschillenbeslechting.

Rechten en plichten

Aannemersbedrijf T. Huisman hanteert twee verschillende voorwaarden. In elke offerte en opdrachtbevestiging is/ wordt aangegeven welke voorwaarden van toepassing zijn:

  • COVO 2010 (Consumenten Voorwaarden Verbouwingen 2010)
  • AVA 2013 (Algemene Voorwaarden voor Aanneming van Werk 2013)

COVO 2010

De Consumenten Voorwaarden Verbouwingen (COVO 2010) zijn opgesteld door Stichting Bouwgarant in samenwerking met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en Bouwend Nederland onder toezicht van de SER (Sociaal Economische Raad).

Deze voorwaarden zijn bestemd voor particuliere opdrachtgevers (consumenten) die een BouwGarant-aannemer inschakelen voor één of meerdere van de volgende werkzaamheden: verbouwing, onderhoud, restauratie.

Download hier COVO 2010 voorwaarden.

AVA 2013

Indien Aannemersbedrijf T. Huisman een overeenkomst sluit die (mede) betrekking heeft op aanneming van werk, en waarbij de Covo 2010 voorwaarden niet toegepast kunnen worden, zijn de Algemene Voorwaarden voor Aanneming van Werk 2013 (AVA 2013) van toepassing. Dit is o.a. het geval bij bouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers en nieuwbouw voor particuliere opdrachtgevers. De AVA 2013 is opgesteld voor branchevereniging Bouwend Nederland (de vereniging van bouw- en infrabedrijven).

Download hier de AVA 2013 voorwaarden.

Garantie

Klik hier voor meer informatie over ons garantiebeleid.