Nieuwbouw

De gezinssituatie, de promotie, de unieke kans, een lang gekoesterde wens? Wat ook de aanleiding is voor een nieuwe woning, Bouwbedrijf Huisman kan u hierin professioneel en inspirerend van dienst zijn.

Elk door ons gerealiseerde project is uniek. Wij realiseren geen seriematige bouwplannen, maar werken altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Vele unieke nieuwbouw woningen, van vakantiewoning tot landhuis, hebben wij in de loop der jaren gebouwd.

Heeft u ook plannen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Huisman voor een verkenning van de mogelijkheden. Eén van onze deskundige medewerkers komt ùw wensen en onze mogelijkheden graag met u bespreken.

In ons portfolio kunt u enkele van onze projecten bekijken.

Onze werkwijze

Of het nu gaat om een nieuw kozijn of complete nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, beginnen we steevast met het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden.

Op basis van onze ervaring kunnen we al snel een impressie geven van de mogelijkheden, zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw belangstelling gewekt, dan zorgen wij, afhankelijk van uw situatie, voor duidelijkheid door gebruik te maken van een gespecificeerde offerte, schriftelijk contract en indien nodig te wijzen op bouwkundige en/of juridische aspecten.

Geeft u groen licht, dan merkt u gelijk het gemak van een full-service bedrijf. Aan de basis van onze werkwijze staat een klein team van gemotiveerde en geschoolde vaklieden met liefde voor het vak! Door ons gekwalificeerde personeel hebben wij vrijwel alle disciplines in huis, van tekening maken tot tegelzetten, zodat uw plannen vlot en flexibel gerealiseerd kunnen worden. Voor de disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals schilder- en installatiewerk, werken wij samen met erkende onderaannemers die ook garant staan voor een kwaliteitsproduct.